Dlužíš mi to, princezno! - Roscoe, Pippa (Sladký život, 2021)
Byla to láska a bylo to krásné… Ale nebylo jim to souzeno. Po letech dostal Theo možnost Sofii oplatit všechno, čím se na něm provinila. To, že ho opustila, ho ranilo a nikdy už nebyl takový jako dříve. Po letech dostala Sofia možnost znovu se setkat s Theem, od něhož ji oderval osud. A začít znovu. Jenže lásku nahradila nenávist! A Theo je rozhodnut si vybrat vše, oč ho rozmazlená dědička trůnu připravila. A užít si svou pomstu!